Urfa cinsel sapkın gruplara karşı yürüdü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Urfa cinsel sapkın gruplara karşı yürüdü
Abone ol
Son dönemlerde artan cinsel sapkınlık dayatmalarına karşı çıkan Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Gençlik Kolları, inanç ve değerlere aykırı olan faaliyetlerin son bulması çağrısında bulunarak yürüyüş düzenledi.

Urfa cinsel sapkın gruplara karşı yürüdü

Son dönemlerde  artan cinsel sapkınlık dayatmalarına karşı çıkan Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Gençlik Kolları, inanç ve değerlere aykırı olan faaliyetlerin son bulması çağrısında bulunarak yürüyüş düzenledi.

Urfa cinsel sapkın gruplara karşı yürüdü

Sapkın gurupların, topluma ve toplumsal değerlerine rağmen yürüttüğü ahlâksızlık furyasına karşı tepkiler sürüyor.

Sapkın gruplara tepki göstermek amacıyla Şanlıurfa’da düzenlenen basın açıklamasına, Yeniden Refah Partisi üye, gönüllüleri ve halk katıldı.

Basın açıklamasını Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanı İsmail Dülger okudu.

Dülger, basın açıklamasında sapkın grupların yanı sıra Doğu Türkistan ve Filistin’deki zulümlere değindi.

“Zalimler için yaşasın cehennem”

Dülger, açıklamasında,

“Burada toplanmamızın başlıca nedenlerinden biri Doğu Türkistan’da evrensel insan haklarının göz göre göre ihlal edilmesine rağmen tüm dünya kör, sağır, dilsizi oynarken bizim zulme sessiz kalan dilsiz şeytandır şiarı ile yola çıkmamızdır. Doğu Türkistan’da cuma namazına gidenler fişleniyor, Müslüman erkekleri türlü türlü işkenceler ile öldürülüyor. Müslüm Türk hanelerinin içine Çinli erkekleri koyarak bin bir türlü çirkinlik yapıyor. Şanlıurfa’dan Hz İbrahim’in, Hz Eyüp’ün, Hz Şuayip’in memleketinden sesleniyoruz.  Zalimler için yaşasın cehennem! Müslümanların ilk kıblesi olan Kudüs’te yıllardır esaret, sefalet ve Müslümanlığa ihanet vardır. Biz milli görüş gençleri olarak haykırıyoruz tek bir milli görüşçü genç kalana dek Kudüs’ün özgürlüğü ve tekrardan Müslümanlara açık olana kadar mücadele edeceğiz ve savaşacağız. Yine doğu Türkistan’da olduğu gibi insan haklarının her şekilde ihlal edildiği Filistin’de hiç bir şekilde dünya kamuoyundan ses çıkmamaktadır. Rahmetli Necmettin Erbakan’ın 6 aylık hükümeti döneminde tek bir kurşun sıkmaya cüret edemeyenler bugün fütursuzca yüzsüzce bağımsız Filistin topraklarını işgal etme hakkını kendilerinde bulmuşlardır.” dedi.

“Sapkınlığa dur diyoruz”

 

Sapkın grupların toplumun kanayan yarası olduğuna dikkat çeken Dülger,

“Toplumuzun kanayan yarası olan gençliğimizi, geleceğimizi ve dâhi toplumumuzun geleceğini riske atan derneklerine de her daim karşıyız. Her şeyden önce İnsan fıtratına ve Müslüman aile yapısına hiç bir şekilde uymayan toplumsal cinsiyet eşitliği adı altında bizlere empoze edilen bu sapkınlığa da dur diyoruz ve bu konu hakkında her zaman bu sapkınlığa destek verenlerin her şekilde karşısında olacağımızı buradan tüm Türkiye’ye söz veriyoruz.” diye konuştu.

“Ürünün pazarı olmaz ise satıcısı da olmaz”

Son olarak aran uyuşturucu bağımlılığı sorununu dile getiren Dülger,

“Son dönemlerde çok fazla sayıda madde bağımlılığına düşen genç görmekteyiz bu sorunla ilgili her daim vatandaşımızın yanında olup ilerleyen günlerde bu konu ile ilgili bilgilendirme seminerleri ve gençlerle buluşma hareketlerimiz devam edecektir. Uyuşturucuyu satmak kadar kullanmanın da suç olduğu bir kanun istiyoruz bir ürünün pazarı olmaz ise satıcısı da olmaz” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İş arayanların asgari ücret beklentisi 8182 TLÖnceki Haber

İş arayanların asgari ücret beklentisi 8...

Saadet Partisinde Deprem Yeniden Refah'da BayramSonraki Haber

Saadet Partisinde Deprem Yeniden Refah'd...

Yorum Yazın